Inschrijven

Co-living
In Kader

Waar wonen leuk wordt

living in harmony

living in harmony

living in harmony

living in harmony

living in harmony

Living in harmony met elkaar

KadeR is een co-living community, wonen wordt hier leuk, en vooral gemakkelijk. In KadeR kunnen millennials en young urban professionals zelfstandig wonen en tegelijk via ontmoeting de verbinding zoeken. Een moderne manier van leven die is gericht op een alles-in-één concept. Waarin duurzaamheid, een gezonde, stedelijke en sociale interactie samenkomen. O.a. aanvullende diensten zoals de virtuele conciërge Bringme®, collectieve wasruimtes van Meet & Wash en collectieve dakterrassen, dragen bij aan verbinding.

 

Bewoners kunnen elkaar treffen en socializen. In KadeR ben je onderdeel van de leefgemeenschap in plaats van een huurder. De studio’s zijn bijzonder duurzaam en betaalbaar, wonen in KadeR kan het leven aangenamer maken.

 

Door de unieke architectuur geeft KadeR (op)nieuw allure aan deze markante hoeklocatie in Roosendaal.

 

Wooncomplex KadeR beschikt over een centrale entree, met inpandig trappenhuis, een gezamenlijke fietsenberging en een beperkt aantal parkeerplaatsen op eigen terrein.

 

Op diverse verdiepingen zijn collectieve daktuinen voor een optimale balans tussen binnen en buiten. Voor de realisatie van wooncomplex KadeR wordt gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen, zonnepanelen en all-electric luchtverwarming.

Wand- en vloerafwerking in neutrale kleuren en materialen gekozen door een interieurarchitect. Praktisch ingedeelde maatwerk keukens met inbouw apparatuur en unieke vaste (kleding)kasten op maat gemaakt door een interieurbouwer. Ook de badkamer is voorzien van hoogwaardige tegels in modern kleurenpalet.

45 unieke lofts

Ruime fietsenberging

Collectieve daktuinen

Stadse voorzieningen

De architect van

kader aan het woord

Afwerkstaat

Download nu

elektrastaat

Download nu

Technische Omschrijving

Download nu

Unieke diensten

WASPLAATS MET GEDEELDE KOSTEN

Een uniek concept wat bijdraagt aan een duurzame samenleving, Meet & Wash. Zelf een wasmachine en/of droger aanschaffen is verleden tijd. In KadeR is een functionele en sfeervol ingericht ruimte op de tweede verdieping, waar wasmachines en drogers klaar staan voor gebruik. Een gezamenlijke ruimte waar je in een aangename sfeer met medebewoners kunt socializen.

 

De professionele machines die sneller wassen en drogen drukken niet alleen de kosten, maar hebben een positieve invloed, maken je meer bewust van energie- en water verbruiken. Eenvoudig te bedienen, automatische wasmiddel doseren en met je smartphone simpel en snel afrekenen.

BRIEVENBUS EN PAKKETWAND IN ÉÉN

Bringme® automatiseert en combineert functies in één super stijlvolle digitale wand, een echte eyecatcher in de entree van KadeR! 3 smart services: videofoon, brievenbus en pakketwand.

 

Ontvangen van je pakketjes of leg ze klaar voor retour in het pakket-ontvangstsysteem welke gekoppeld is met je smartphone, dit zorgt voor een ongeëvenaard wooncomfort. De digitale deurbel met spraak, beeld en luisterverbinding, waardoor je altijd en overal kunt zien wie er aanbelt, dit geeft je veilig toegangscontrole.